sevgili Elif ellerine sağlık. güzel bir tarife benziyor. Fakat ben bu etkinliği yine kaçırdım. Tarifi denememiziçin verilen süre çok kısaydı. Hafta sonu da şehir dışında olduğumdan yapamadım. umarım bundan sonrakine yetişirim. sevgiler.
Merhaba pelin'cim, Sonra da olsa mutlaka denemeni tavsiye ederim. Hamuru ikiye bolup 2 adet ince yaparsan pizza gibi oluyor.Ekmek gibi olmasini istiyorsan mutlaka hamurun tamamını kullanmalısın. selamlar, Elif
Dökme demir tencerede pişen yemekleriniz diğer malzemlerden üretilmiş tencerelerde pişirdiğiniz yemeklere göre cok daha lezzetli olacaktır.Sebebi ,ısıyı eşit bir şekilde dağitması ve yemeğinizi kısık ateşte ,ısı kaybına neden olmadan pişirmesidir.
Dökme demir tavada/ızgarada pişirdiğiniz etler ,yumuşak ve nemli kalırken aynı zamanda mükemmel bir şekilde pişecektir.Dökme demirde et pişirirken yağ eklemenize kesinlikle gerek yoktur.
Ürünlerimiz 3 farklı fiyat derecelendirmesine sahiptir.Fiyat farklılıkları
Emaye rengi ve kalınlığı Dökme demir bileşiminin içeriği ve kalınlığı Ürünün tasarımı
ile ilgilidir.Dökme demirden üretilmiş mutfak eşyaları bu nedenle çok çesitli fiyat aralıklarına sahiptir. Örneğin;Siyah emaye, bej renkli emayeye göre daha dayanıklıi ve avantajlıdır.
Fontignac ;Siyah emayeli,tasarım olarak basit ve dökme demir yoğunluğu orta/yüksek seviyededir.Fiyat olarak çok hesaplıdır.Eğer dökme demiri ilk kez denemek istiyor ama Staub'un fiyatları nedeniyle kararsızsanız Fontignac ürünleri başlangıç yapmanız için çok uygundur.
Basix;Bej renkli emayelidir.Tasarımı zevklidir ve dökme demir yoğunluğu yüksek seviyededir.Tencerelerin kapaklarında damlalık yoktur.Piyasadaki le cruset markalı ürünlerle benzer kalite ve özelliklere sahiptir.Fiyatları Staub’a göre daha hesaplıdır.
Staub;Mükemmel tasarımlıdır ve yüksek yoğunluğa sahip dökme demirden üretilmiştir.Tencereleri damlalıklı ve düz kapaklıdır bu nedenle buharlaşan suyun tamamı tekrar tencereye geri döner.Kusursuz lezzete kolayca ulaşırsınız.3 kat siyah emaye kaplıdır.Izgaraları çok derin oluklara sahiptir.Profesyonel aşçıların tercihi Staub marka ürünlerdir.Kapak tasarımı sadece Staub'a özeldir ve pişirme sırasındaki etkisi benzersizdir.
4 yorum:
sevgili Elif
ellerine sağlık. güzel bir tarife benziyor. Fakat ben bu etkinliği yine kaçırdım. Tarifi denememiziçin verilen süre çok kısaydı. Hafta sonu da şehir dışında olduğumdan yapamadım. umarım bundan sonrakine yetişirim. sevgiler.
Merhaba pelin'cim,
Sonra da olsa mutlaka denemeni tavsiye ederim.
Hamuru ikiye bolup 2 adet ince yaparsan pizza gibi oluyor.Ekmek gibi olmasini istiyorsan mutlaka hamurun tamamını kullanmalısın.
selamlar,
Elif
eline saglik cok guzel gorunuyor.
Kizim icin guzel dileklerine cokk tesekurler
Elif merhabalar
uzun zamandır senden haber alamadık. yeni bir etkinlik tarifi de yayaınlamadın. umarım iyisindir. sevgiler
Yorum Gönder