25 Nisan 2008 Cuma
Börekler aktivitesi
Bu tarif ,1971 yılı baskısı olan necip usta'nın yemek kitabından.Daha önce eski blogumda yayınlamıştım.Sıcak ya da soğuk her iki şekilde de yenebiliyor ve çok lezzetli.Bu nedenle önceden pişirip sonra ısıtmaya gerek kalmadan davetlerinizde servis edebilirsiniz.Biraz uğraştırıcı bir börek olduğuna şüphe yok bugüne kadar hep annem pişirdi.Ama kesinlikle değiyor mutlaka denemelisiniz.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
3 yorum:
nefis bir borek annenin ellerine saglik,sevgiler
Selam,
fazla detaylı incelemedim ama tarifler çok güzel ve farklı .Bende farklılıklardan yanayım , sanırım bazen yaşım gereği klasikleşiyorum:)
sevgilerimle
Neşe
neseersoy-neseersoy.blogspot.com
Merhaba neşe hanım,
Hoşgeldiniz :)
Yeni denemeler yapmak için mutfak en tehlikesiz ve en verimli alan.Zihnimi ve damak tadımı özgür bırakınca kendiliğinden oluyor.
Ama tabii klasiklerin yeri başka.Hele bir de Türk mutfağına aitse .
selamlar ve sevgiler,
Elif
Yorum Gönder